Jong of Jong belegen: Mild, zacht en lekker romig. Ideaal voor dagelijks gebruik en een favoriet voor het hele gezin.
Belegen of extra belegen: Net wat meer pit, nog steeds smeuïg en vol van smaak.
Oud of Overjarig: Krachtige smaak, kristal en net snijdbaar. Voor als je van karakter houdt.
Kruidenkaas: Met tuinkruiden, mediterrane smaken of bieslook.
Frisse smaakmaker op elk borrelplankje.
Brokkelkaas: Zout en intens. Combineert heerlijk met chutney of een portje.
Belegenkaas: Een kaas die iedereen blij maakt, vol van smaak, maar ook nog romig!
Bergkaas: Voor mensen die van meer smaak houden, is dit ideaal.
Kan soms wat geurig zijn, maar is heerlijk van smaak!
Twijfel je nog steeds? Ga voor een combinatie: jong belegen + kruidenkaas + brokkel.
Zo krijg je drie smaaksensaties op één plank.
Zwanger? Vermijd rauwmelkse kaas, kies voor gepasteuriseerde kazen,
onze weydeland 48+ en 35+ zijn allemaal gepasteuriseerd.
Bij boerenkaas zijn de ‘gethermiseerde kazen’ ook eetbaar voor zwangere vrouwen!